Képzés

A nyugdíjjog egy meglehetősen bonyolult jogterület. Magában foglalja a különböző ellátások jogosultsági szabályait, a nyugdíj megállapításának és kiszámításának összetett részleteit, az igénylés és az adategyeztetés adminisztratív kihívásait.

A közbeszédben és a médiában sok pontatlan és félrevezető nyugdíjjogi információ kering, és okoz nem ritkán jóvátehetetlen károkat az óvatlan érintetteknek.

Én elkötelezett vagyok a pontos és hiteles tájékoztatás iránt. Nyugdíjjogot oktatok a Miskolci Egyetemen, ahol a doktori kutatásomat is nyugdíjjogi témában folytatom.

Emellett 2019 szeptemberétől a Ruander Oktatási Kft.-vel együttműködésben képzést indítunk a minél szélesebb körű tájékoztatás érdekében. A képzés egy egy napos alapképzésre épül, amelyet egy több lépcsős, modulszerűen felépített kurzus követ, és vizsgával zárul. A végzettek oklevelet kapnak.

Az alapképzést ajánlom mindenkinek, aki átfogó képet szeretne kapni a magyar nyugdíjrendszer szabályairól: HR/munkaügyi szakembereknek, nyugdíjbiztosítási terméket értékesítőknek, újságíróknak, nyugdíjba készülőknek.

További információ, jelentkezés: ITT.